Waarom ManageMentor kiezen?

Relevante werkervaring

U krijgt deskundige ondersteuning van breed opgeleide en gecertificeerde professionals. Met ruime werkervaring als leidinggevende, adviseur, trainer en (team)coach. Met passie voor het vak.

Bewezen technieken

We maken alleen gebruik van bewezen methoden en technieken voor team- en persoonlijke ontwikkeling. Eenvoudig en gericht op resultaat. Dit levert een uitstekende basis voor uw (team)ontwikkeling.

Positieve insteek

Wij zijn ervan overtuigd dat door je eerst te focussen op wat al goed is en waar drijfveren liggen, je beter vraagstukken of problemen kunt aanpakken. Dat maakt onze aanpak opbouwend en uitnodigend.

Visie op leiderschap

We werken vanuit een duidelijke leiderschapsvisie waarbij we streven naar een high-performance cultuur met focus op zowel productiviteit (resultaatgericht leiderschap) als positiviteit (verbindend leiderschap).

Ondernemerschap

We zijn zelf ondernemers en we begrijpen dat er budget- en tijdslimieten zijn. Binnen de gegeven kaders ontwerpen we uw project en kiezen we gezamenlijk waar de prioriteiten liggen voor het grootst mogelijke effect.

Prijs/kwaliteit verhouding

Onze tarieven worden zorgvuldig afgesteld om de kwaliteit en continuïteit van onze diensten te garanderen. Wij willen niet de goedkoopste diensten aanbieden, wel de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Duidelijkheid

Wij garanderen een open en directe communicatie, eerlijke feedback en het actief opbouwen aan wederzijds vertrouwen. Hiermee leggen we de basis voor een opbouwende en succesvolle samenwerking.

Maatwerk

Ieder situatie is anders. Iedere organisatie en manager heeft andere wensen en behoeftes. Wij stellen ons flexibel op om u diensten en ondersteuning te leveren die aansluiten bij uw behoefte.

Sterk netwerk

We staan in contact met een stevige groep adviseurs, trainers en coaches met elk hun eigen specialisme. Daarmee zijn wij in staat om op basis van uw vraag steeds de juiste ondersteuning te leveren.