Waarden

Topkwaliteit

Alleen het allerbeste is goed genoeg. Wat we niet kunnen, doen we niet. Wat we wel kunnen doen we perfect. Onze klanten verdienen het dat alle aanwezige expertise, zowel van de klant als ManageMentor, wordt vertaald in een resultaat dat optimaal is.

Mensgericht én resultaatgericht

Succes wordt behaald via mensen. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling of veranderingen in een team of een totale organisatie. Maar investeren in mensen zonder duidelijke doelen en resultaten is geen optie. Wij zoeken de juiste balans tussen mensen en resultaten.

Duurzaam veranderen

Geen eenmalige interventies voor het goede gevoel, maar de beste kwaliteit met blijvende resultaten. Vanuit persoonlijke ervaring zoeken we de interventie die aansluit bij de ambities. Vertrouwen en verbinding zijn hierbij belangrijke ingrediënten.

Optimistisch

Denken vanuit kansen en mogelijkheden kenmerkt ManageMentor. Wij geloven in de ontwikkeling van het nieuwe leiderschap in organisaties en in de maatschappij. Vertrouwen, transparantie, inspireren, dromen, positiviteit en bevlogen zijn hierbij kernwoorden.

waarden